,, Különdíj” az Országos Középiskolai Diákprojekt Versenyen 2022/2023 

Pécsiközgáz Innovációs Díj-at nyert az Emelt Szintű Angol Érettségi Témabank  

A projektverseny célja az önismeret és a pályaorientáció támogatása volt, valamint a projektekhez kapcsolódó kompetenciák fejlesztése, értékteremtés szűkebb vagy tágabb környezet számára bármilyen szabadon választható projektötlet megvalósítása útján. 

A szervezők olyan projektek bemutatását várták, amelyek valamilyen probléma vagy nagyobb feladat megoldására, illetve valamilyen termék, kutatási eredmény, szolgáltatás, rendezvény vagy egyéb értékes, hasznos eredmény létrehozására irányult. A projekt kapcsolódhatott egy vagy több tantárgyhoz, de lehetett ezektől független is.  

A több fordulóból álló versenyen a neves szakemberekből álló zsűri mindösszesen 92 pályaművet bírált el. A több fordulóból álló rendezvény záróeseményére jún. 3-án került sor az  ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán, ahol az országos döntőbe kerülő csapatok lehetőséget kaptak a munkájuk bemutatására valamint megvédésére.  

Az Emelt Szintű Angol Érettségi Témabank projektjét a projektben részt vevő előadók közül Simon Réka (12.B), Dollmayer Kornélia (12.B) és Varga Blanka (12.D) képviselték. Az Angol projekt a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Különdíját nyerte el, amelyet személyesen Dr. Hornyák Miklós a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Kvantitatív Menedzsment Intézetének egyetemi adjunktusa adott át.    

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar különdíja 40.000 Ft 

Projektnév: Emelt szintű angol érettségi témabank 

Mentortanár: Dakhlaouiné Nagy Judit 

Letölthető dokumentum

Tartalom