Főoldal › Rólunk › Öregdiák Társaság › Tervezett programok

Adószámunk: 18973578-1-8

Bankszámlaszámunk: 59100401-10054134/Lövő és Vidéke Takarékszövetkezet

 

P R O G R A M O K


 


 

TÁRSASÁGUNK EZEN A LAPON TÁJÉKOZTATJA A SZÉCHENYIS ÖREGDIÁKOKAT - ELSŐSORBAN TAGJAIT - TERVEZETT RENDEZVÉNYEIRŐL, MEGHÍRDETETT PROGRAMJÁRÓL ÉS HÍREIRŐL.

 


 

Törzsasztal

Az elmúlt évben elnökségünk elhatározta, hogy a folyamatos kapcsolattartás érdekében a GYÓGYGÖDÖRBEN egy törzsaztalt létesít, ahol az öregdiákok találkozását folyamatában, minden hónap első péntekén biztosítja. Minden alkalommal az elnöség legalább egy tagja fogadja a megjelenteket. A következő lapon, az események beszámolóinál pontosítottuk a találkozások dátumát. 

 

A Társaság 2016. évi programja

Április 8. 11 óra, Sopron, Széchenyi-tér: Megemlékezés (koszorúzás) Széchenyi István halála 156. évfordulójáról

Május 28. 10 órától, iskolánk tornatermében ÖREGDIÁK KOSÁRGÁLA

Június 4. VÁRTÚRA busszal - a határmenti várak felkeresése. Részletes program, tájékoztatás később

Július 16. Nyár köszöntő PARTI Fertőbozon - részletek a meghívóban

Augusztus 27. Öregdiák PIKNIK a Fertő tavon - program a meghívóban

Szeptember 21. 11. óra, Nagycenk Mauzóleum - Megemlékezés (koszorúzás) Széchenyi Istvén születése 225.                                                                            évfordulójáról

December 10. 18 óra, Óév búcsúztató - a helye és programja a meghívóban


 

Öregdiák piknik a Fertő tavon (augusztus 27. szombat)

Kellemes kirándulásra, találkozóra hívjuk iskolánk öregdiák tagjait, hozzátartozóit, barátait!

A program: A busz-pályaudvarról 11.30-kor induló Fertő tavi, járatos busszal jutunk akikötőbe 12 órakor. Rövid nézelődést követően "behajózunk", beszállunk a Fertő-tavi Hajózási Kft. sétahajójába. Ott mindjárt aperitíf, helyi főzetű barackpálinkával. A várható melegben, a hajóút során előállt szomjúság oltását a Zenit fehér és Kékfrankos vörös biztosítja. A Kapitány-asszony - romantikus, náddal övezett területre hajózva - személyesen készíti számunkra a grillhúst és -kolbászt (vegyes savanyúság, mustár, ketchup választással) friss kenyérrel szolgálja fel. Az étkezés utáni sétahajókázást megszakítjuk a határmenti Meggyesen (Mörbischen) kikötve, egy kis sétával. Az út során a társaság szórakoztatásáról egy harmonikás gondoskodik.

A visszaérkezés kikötését a parton még szabad időtöltés követheti, majd egy alkalmas (pl. a 16.45-ös) buszjárattal jöhetünk Sopronba.

A résztvétel költsége (hajókázás, étel, ital, zene) 6000 Ft. Jelentkezés (augusztus 10-ig) Márkné Ettlinger Zsuzsánál a T: 30/901-1851 számon vagy az ismert ettlingerzs@gmail.com e-mail címen.