Kedves Öregdiákok!

Iskolánk 1922-ben vette fel Széchenyi István nevét. A 100 éves évforduló kapcsán a gimnázium jubileumi programokkal készül, ehhez az igazgató úr az öregdiákok segítségét kérte. 

  1. Címlista összeállítása, hogy minél több volt diák értesüljön a programokról. Lehetoség szerint kapcsolatba lépünk az érettségi találkozóra érkezo osztályokkal is. 
  2. Emléktár létrehozása: régi tárgyak, sztorik, események, " Boldog emlékek" megismertetése a mai diákokkal. (kb. egy A/4 lap).
  3. Szeptemberben a nagycenki alkotóházban kiállítás, témája öregdiáknak és mai diáknak egyaránt: " Mit jelent/jelentett nekünk, hogy Széchenyi nevét viselo iskola tanulói voltunk/ vagyunk?" Ez lehetséges leírásban, muvészeti alkotásban.
  4. Javasoljuk, hogy az iskola a jubileumi év keretében szervezzen "Nyílt napot", amelynek keretében az öregdiákok megismerhetik a mai Széchenyi István Gimnázium épületét, életét.

A fenti javaslatok megvalósításához kérjük javaslataitokat, észrevételeiteket írásban, illetve a programjainkon, személyes találkozások során.

 

Üdvözlettel

az Elnökség

Tartalom