Kérem, ne vegyétek hivalkodásnak, de annak az osztálynak a 2013. évi érettségi találkozójáról adok utólagos tájékoztatást, amelynek Földi Lőrinc volt az osztályfőnöke és Társaságunk elnöke a tagja, (innen az anyag).                      

Sajnos volt tanáraink mindannyian "az égi iskolákban tanítanak", így az 50. évihez hasonlóan most is Dr Baranyai Lenke vállalta az osztályfőnök helyettesítését. A redhagyó osztályfőnöki órán Szabó Miklós igazgató úr is tiszteletét tette, sőt technikai segítséget is nyújtott az osztályfőnöknek, aki felkészülten tartotta meg óráját. Hetesként Németh Kálmán jelentett és beszámolt a hiányzók szomorú történeteiról. A tanárnő egy mai diák szavalatával is szinesítette a visszaemlékezés óráját. A hetes az iskola tanári emlékfalánál emlékezett az osztályt tanító tanárokra, majd koszorút helyeztünk el ugyanott. Osztályfőnökükre a tanári szoborparkban található mellszobránál emlékeztünk.

Az egyre diétásabb találkozói ebédet, nosztalgiából is a felújított Deák étteremben fogyasztottuk el, majd a betegségek elemzésével emlékeztünk az elmúlt évek kellemes eseményeire.

Képek

Mozgatás jobbra
Görgessen vízszintesen, vagy kattintson az ikonokra!
Mozgatás balra

Tartalom