Diákjaink a KÖKÉL újságban

Kiemelkedő eredményeket értek el tanulóink a Középiskolai Kémiai Lapok pontversenyeiben

Nyilvánossá váltak a Középiskolai Kémiai Lapok által szervezett levelezős pontversenyek utolsó fordulóinak, illetve a 2020/2021 tanévnek az összesített eredményei. Tanulóink több kategóriában is kiemelkedő eredményeket értek el.

A „Keresd a kémiát!” négyfordulós, országos, levelezős versenyen összes pontszáma alapján Bodnár Mária 10. C osztályos tanuló az első, Guzmits Helga 9. A osztályos tanulónk a negyedik, Berger Rebeka 10. A osztályból az ötödik, Halvax Kinga 9. B osztályból pedig a hatodik helyezést érte el. A szervezők Guzmits Helga megoldásait még formai szempontól is kiemelkedőnek tartották.

A feladatmegoldó, négyfordulós, országos levelezős "Gondolkodó K pontversenyben” Bodnár Mária harmadik helyezést ért el.

A „Kémia németül” kétfordulós, országos verseny összesített eredményei alapján három diákunk is benne van a legjobb tízben. A 10. A osztályból Kónya Máté a hatodik, Mák Boglárka a kilencedik, a 10. C osztályos Kerékgyártó Botond pedig a hetedik helyen végzett.

A „Kémia angolul” négyfordulós, országos verseny harmadik fordulójában pedig szintén 3 diákunk végzett a legjobb nyolc között. Horváth Kata 9. E osztályos tanuló 400 pontból 391,4 pontot (97,9 %), a osztályból pedig Pusker Mónika 389,9 pontot (97,5 %) és Szittyai Gergő 386,3 pontot (96,6 %) ért el.

 

Gratulálunk a kiemelkedő eredményekhez!

KHP

 

2021.06.03.

« vissza