Központi felvételi írásbeli vizsga január 23-án

Tájékoztató szülőknek

Tisztelt Szülők!

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet mindannyiuk számára folyamatos kihívásokat jelent. Napról napra igyekeznek megfelelni az újabb és újabb próbatételeknek. Ilyen komoly erőpróbát jelent az Önök és gyermekeik számára a központi felvételi írásbeli vizsga.  Nyilvánvaló, hogy ez az esemény nagyon megterhelő szellemi, lelki és fizikai értelemben családjaiknak, hiszen a gyerekeik írásbeli vizsgán nyújtott teljesítménye erősen befolyásolja esélyeiket a gimnáziumunkba való bejutáshoz.

Iskolánk dolgozói a jelentkező tanulók vizsganapon nyújtott teljesítőképességeire nincsenek hatással, de a sikeres és eredményes vizsgához szükséges környezet kialakítására azonban igen. Ezért is gondoltuk azt, hogy a megmérettetéssel kapcsolatos lelki feszültségek enyhítésében az alábbi információkkal segítjük Önöket.

A január 23-i vizsganappal kapcsolatos tudnivalók:

A központi írásbeli vizsgával kapcsolatos egyéb tudnivalók:

Tisztelt Szülők!

Hiszem, hogy Önök és gyermekeik is mindent megtettek a sikeres felkészülés érdekében. Remélem, hogy adott időben a diákok meg is ízlelik a befektetett munka gyümölcsét, és megelégedetten tudják majd mondani Önöknek Dsida Jenő költő szavait: „a munkát elvégeztem, emberül…”!  

Sopron, 2021. január 18.

                                                                                 Farkas Gábor

                                                                                   igazgató

2021.01.19.

« vissza