TANKÖNYVEK

Új tankönyvek rendelése, idei tanév tartós tankönyveinek begyűjtése

Tisztelt Szülők!

A 2020/21-es tanévben minden diákunk térítésmentesen kapja meg tankönyveiket.

Az Soproni Tankerületi Központ döntése értelmében a Széchenyi István Gimnáziumban a térítésmentes tankönyvellátást könyvtári példányokkal biztosítjuk (ez lehet új, vagy már használt könyv, jellemzően 4 egymást követő tanévben kölcsönzünk ki egy tartós tankönyvet, 4 különböző diáknak). Ezen tankönyvekre a könyvtári kölcsönzés szabályai érvényesek. A kapott tankönyvek két nagy csoportba oszthatók: munkafüzetek/munkatankönyvek és tartós tankönyvek. A kezelésük is eltérő módon történik:

Ha az iskola által biztosított tankönyvek mellett szeretnének saját példányt is vásárolni bizonyos könyvekből, amibe beleírhat a diák, amit nem kell leadni tanév végén, erre lehetőségük lesz augusztus 1. után a webshop.kello.hu oldalon. Az egyes osztályokban szükséges tankönyvlista iskolánk honlapján lesz elérhető június végétől. Ugyanitt tesszük közzé a tartós tankönyvek listáját is, amiből kiderül, hogy mely könyveket kell leadni tanév végén a diákoknak.

Iskolánkban az új tankönyvek kiosztása – a megszokott módon- az első tanítási napon történik.

Az idei (2019/20-as) tanévben használt tartós tankönyvek összegyűjtésének, leadásának menetéről később közlünk tájékoztatást.

A tankönyvekkel kapcsolatos egyéb információkért keresse honlapunkat, vagy érdeklődjön az alábbi e-mail címen: szeberenyia@gmail.com!

Szeberényi Andrea

iskolai tankönyvfelelős

2020.04.24.

« vissza