SZIG Helyettesítés applikáció

Új mobiltelefonos alkalmazás segíti a helyettesítések követését

Örömmel jelentjük, hogy Horváth Roland 12.A osztályos tanuló jóvoltából készült egy olyan mobiltelefonos applikáció, amely diákoknak és tanároknak egyaránt megkönnyíti a helyettesítések követését.

Roland saját elmondása szerint először saját magának fejlesztette ki a programot, hogy nyomon tudja követni az iskolai helyettesítéseket, de később arra gondolt, ha már eddig eljutott, akkor miért ne lehetne ebből egy olyan alkalmazás, amely minden SZIG-es diáknak és tanárnak hasznára válhatna. Ezért önszántából továbbfejlesztette, és feltöltötte a legnagyobb mobiltelefonos szoftveráruházakba, és most megosztja velünk!

Roland eddigi tanulmányai során számos sikert ért el hazai és nemzetközi informatikai megmérettetéseken, máris komoly programozói tevékenységet folytat, de mindig szakított időt arra, hogy iskoláját is segítse kisebb-nagyobb informatikai megoldások kidolgozásával.

Most is önként ismert fel és oldott meg egy olyan igényt, amely reményeink szerint hasznára lesz a teljes széchenyis közösségnek!

Az applikáció ingyenesen letölthető és használható a cikk alján található linkekre kattintva. A fejlesztése folyamatos, egyes új funkciók megjelenése várható a közeljövőben, ezért ha a telefon felajánlja, érdemes frissíteni!

Hálásan köszönjük, Roland!

 

Az alkalmazás letölthető androidos telefonokra INNEN, iOS-t futtató telefonokra pedig INNEN.

2019.04.17.

« vissza