A hála és köszönet hangjai

Váratlan és önzetlen ajándékot kapott iskolánk, a Soproni Széchenyi István Gimnázium.

Folyamatos törekvésünk, hogy megújítsuk, megszépítsük a diákok számára iskolánkban kialakított tanulási környezetet, a lehetőségeink azonban az oktatás általános helyzete miatt korlátozottak. Ezért is vagyunk különösen hálásak Antal Miklós szobafestőnek, aki felajánlotta, hogy ingyen kijavítgatja és kifesti a büfé és a tornatermi öltözők előtti előterünket, amely a diákok kedvelt várakozó-tanuló-beszélgetős helye tanórák előtt, közben, és lyukasórák alatt, de sajnos az utóbbi időben a fala több helyen is megsérült, és nem nyújtott túl esztétikus látványt.

Antal Miklós 2019. április 8-án és 9-én egy munkatársával együtt kijavította a fal hibáit, és a diákok számára oly fontos helyiséget kifestette vidám sárga színnel. Felajánlása azért is nagylelkű, mert nem szülőként segíti az iskolát, hanem elmondása szerint soproni születésű, itt él, kötődik ehhez a helyhez, és örül, hogyha bármilyen módon segíthet.

Reméljük, ez a derűssé varázsolt közösségi terünk tetszeni fog diákjainknak is, és egy kis felüdülést jelent majd nekik a szürke, tanulós iskolai hétköznapok közepette.

Hálásan köszönjük Antal Miklósnak, aki ellenszolgáltatásként kávén és ásványvízen kívül nem fogadott el semmit!

Ezért úgy gondoljuk, hogy az a legkevesebb, hogy az internet nyilvánossága előtt elmondjuk, hogy mit tett iskolánkért!

Köszönjük, Antal Miklós! Köszönjük „Mikipiktor!”

www.mikipiktor.5mp.eu

 

2019.04.12.

« vissza