Kutatók Éjszakája - 2018. szeptember 28. péntek

Programjaink már elérhetőek a Kutatók Éjszakája honlapján! Tartalmas és izgalmas programokkal készülünk, kicsiknek-nagyoknak egyaránt! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

 

Az Európai Bizottság által 2005-ben életre hívott Kutatók Éjszakája programsorozat – melyben hazánk mellett 33 ország, több mint 300 városa vesz részt – Európa és Magyarország legnagyobb tudománynépszerűsítő rendezvénye.

Győr-Moson-Sopron megyében első és egyedüli középiskolaként a Soproni Széchenyi István Gimnázium csatlakozott a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozathoz, a múlt évben. Így a gimnázium 2018. szeptember 28-án, pénteken - immár másodszor - tartalmas és színvonalas programokat kínál Sopron város és környéke közönsége számára. Lesz miből válogatni! 21-féle programot valósítunk meg (melyek több mint 100 alkalommal ismétlődnek az este folyamán), melyekben az óvodásoktól a nyugdíjas korosztályig várjuk ingyenes programokkal vendégeinket. 

Programjaink előzetes bírálat nyomán kerülnek bemutatásra, melyben kiváló tanáraink mellett tehetséges diákjaink is főszerepet kapnak. Az iskolánk termeiben és Sopron belvárosában zajló eseményekre több száz érdeklődőt várunk. Bemutatásra kerülnek a gimnáziumban zajló – sokszor nemzetközi elismerést kivívó – kutatások, melyeket örömmel tárunk a nagyközönség elé!

A programok előzetes regisztráció nélkül, szabadon látogathatóak.

Szeretettel várjuk a családokat, az általános-és középiskolás korosztályt, szülőket, nagyszülőket, baráti társaságokat, egyszóval mindenkit, aki kíváncsi gimnáziumunk "kutatóira"!

Részletes program itt

 

A programtáblázat letölthető innen.

                                                                                                                                                                                            Simon György

 

2018.09.25.

« vissza