Fogadónap

2022. március 10-én, csütörtökön

 

Kedves Szülők!

 

Szeretettel várjuk Önöket a második féléves fogadónapunkon, 2022. március 10-én, csütörtökön 16-18 óra között.

A fogadónapra 2022. március 10-én 12 óráig lehet jelentkezni iskolánk honlapján (soproniszig.hu), ahová gyermekük felhasználónevével és jelszavával tudnak belépni a "Regisztrált felhasználók" menüponton keresztül. (Megjegyzés: a regisztrációnál technikai okok miatt március 7-i időpontot ajánl fel a rendszer, de ennek különösebb jelentősége nincsen, a március 7-i időpont alatt március 10. értendő!) 

A fogadó órák jelentkezési felülete a gyermekük felhasználónevének és jelszójának használatával történő belépés után a bal oldali menüből elérhető.

A jelentkezés 1 órás időintervallum (16-17 illetve 17-18 óra) megadásával lehetséges, azon belül a fogadóóra pontos időpontját a rendszer automatikusan osztja ki, tanáronként 5 perces időtartammal számolva.

Azoknak a szülőknek, akiknek több gyermekük is iskolánk tanulója, elegendő az egyik gyermekük fiókjával belépni a tanári fogadó órákra való jelentkezéshez.

Azok a szülők, akik nem tudnak belépni a honlapra gyermekük fiókjával (elfelejtett jelszó), munkanapokon 8-14 óra között kérhetik Lengyel Józsefné iskolatitkár (elérhető a +36 99 505 390 telefonszámon és Teamsen) vagy Egész Tamás igazgatóhelyettes (elérhető Teamsen) segítségét.

Azok a pedagógusok, akikhez a rendszer nem engedi a regisztrációt, a fogadó napon nem lesznek jelen. Kérjük, hogy velük egyénileg egyeztessenek időpontokat Teamsen keresztül, vagy iskolánk központi telefonszámán (+36 99 505 390).

 

A fogadó nap keretében új lehetőséget is szeretnénk felajánlani a szülőknek. Segítő beszélgetésre lehet bejelentkezni Szeberényi Andreánál, személyiségfejlesztő szakembernél. "Hogyan segítsük gyermekeinket a háborús hírek okozta stressz, bizonytalanság kezelésében, a mentális egészség megőrzésében?" Jelentkezni a szeberenyia@gmail.com e-mail címen lehet. A beszélgetés mélysége miatt 20 perces időbeosztás szerint várjuk Önöket 16.00-18.00 óráig!

2022.03.08.

« vissza