"Mesés" videópályázatunk díjátadója

Köszönjük támogatóinknak a felajánlott nyereményeket

A januárban elmaradt diáknapi produkciók helyett a 11. évfolyam osztályai egy videópályázatot írtak ki az alsóbb évfolyamok számára. A videófilm-pályázat során azt a történetet kellett megjeleníteni az osztálynak, amit a diáknapon adtak volna elő. Az első helyen a 9. C osztály végzett, kisfilmükben Szépség és a Szörnyeteg és Süsü történetét elevenítették meg. Az osztály nyereménye egy tanításmentes nap, illetve aznap egy ingyenes látogatás és idegenvezetés a fertődi Eszterházy Kastélyba az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. felajánlásának köszönhetően és egy gyönyörűséges csokitorta a nagycenki Egy falat boldogság Tortaműhely felajánlásából.

A második helyet a 10. D osztály szerezte meg az Oroszlánkirály és a Mézga család történetével és a Soproni Vízmű Zrt.-nek köszönhetően az osztály minden tanulója egy ingyenes (max. 2 órára érvényes) belépőjegyet nyert a Lőver Uszodába, valamint 9000 Ft értékű ajándékutalványt a Dolce Vita Fagyizóba.

A pályázaton a harmadik helyen a 8. A osztály végzett a Hófehérke és János vitéz című videójával. Az osztály nyereménye egy ingyenes látogatás és múzeumpedagógiai foglalkozás a Központi Bányászati Múzeumba a Soproni Múzeum felajánlásának köszönhetően és szintén 9000 Ft értékű ajándékutalványt a Dolce Vita Fagyizóba.

Ezeken kívül a három osztály nyereménye még továbbá összesen 20.000 Ft értékű ajándékutalvány a Chill &Paper Papírbolt felajánlásának köszönhetően.

Köszönjük a pályázó osztályoknak a részvételt és a támogatóinknak a nagylelkű felajánlásoknak köszönhetően a nyereményeket.

KHP

2022.02.27.

« vissza