Főoldal › Rólunk › Köszöntő

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntünk téged, akinek nem kellett lenyomnia kapunk oroszlánfejes rézkilincsét ahhoz, hogy gimnáziumunkba lépj. Megújult honlapunk olyan ajtót tár szélesre, amely mögött egybegyűjtve találhatod meg iskolánkról azokat az információkat, amelyeket csak hosszú kutakodás árán tudnál helyben megszerezni. Ha intézményünk múltja érdekel, nem kell az iskola könyvtárában böngészned évkönyveinket, hisz azokat megtalálod itt, a „Múzeum”-ban. Nem kell az épület folyosóit végigjárnod, hogy ismerősök után kutass a tablóképeken, csak nyisd meg tablóprogramunkat. Az irodába sem kell bejönnöd, hogy megismerd az iskola dokumentumait, eredménylistáit, statisztikáit, csak kattints a megfelelő menüpontra. Pillanatok alatt elérheted legfrissebb híreinket, láthatod programjainkat.

Csak azt nem tudjuk tökéletesen visszaadni, amitől igazán iskola az iskola. A tanítási órák légkörét, a szünetek zsivaját, a jellegzetes tanár- és diákarcokat, a több mint másfél százados épület felújítás után is megőrzött „iskolaszagát”, a hétköznapok színeit, hangjait, hangulatát.

De egyszer talán, ha most honlapunkon keresztül megismersz bennünket, eljössz, és lenyomod a Soproni Széchenyi István Gimnázium ajtajának oroszlánfejes rézkilincsét. Várunk.

 

Szabó Miklós igazgató