Nemzeti Összetartozás Napja - Június 4.

Fotópályázat

FOTÓPÁLYÁZAT

a Nemzeti Összetartozás Napja tiszteletére

 

A Soproni Széchenyi István Gimnázium pályázatán részt vehetnek iskolánk volt és jelenlegi diákjai, tanárai.

A beküldött képekből kiállítást rendezünk 2018. június 4-15-ig a gimnázium dísztermében.

A téma: határon túli magyarlakta területek közösségeinek, természeti- és épített szépségeinek bemutatása.

A Cél: ösztönözni diákjainkat, látogassák meg ezeket a tájegységeket, ismerjék meg a külhoni magyarok életét, ezzel erősítve a nemzeti összetartozás érzését.

A pályázók saját maguk által készített digitális felvétellel nevezhetnek, melyek teljes felhasználási jogával rendelkeznek. A fotók beküldésével egyidejűleg hozzájárulnak az iskola honlapján, facebook-oldalán való közzétételhez.

A beküldött képek minimum 8 megapixel nagyságúak legyenek, jpg formátumban. A fotók A/3-as méretben (297x420 mm) kerülnek előhívásra, tehát a képek oldalarányát ehhez kell igazítani, feltétel, hogy legalább az egyik méret ehhez igazodjon. Az előhíváshoz elvárt felbontás: 200dpi, amely a fenti oldalarányokat figyelembe véve - fekvő képnél - 3307x2339 pixeles felbontást jelent, a kép egyik oldalának hossza ezen méretek valamelyikével egyezzen meg. Mobiltelefonnal készített képek nem vehetnek részt a pályázaton.

A nevezéshez szükséges megadni a beküldő nevét, a kép címét, és egy rövid leírást, hogy hol készült a kép. A képeket erre a címre várjuk: szeberenyia@gmail.com

A kiállítás fő támogatója: gimnáziumunk Szülői Munkaközössége

Beküldési határidő: 2018. május 18.

 

2018.05.09.

« vissza